Festivals 2021

Het is vooral gezellig in de stand. Na eerst hard werken om alles mooi en overzichtelijk ingericht te krijgen. Iedere keer weer anders! En op een blues festival neem je een ander assortiment mee dan op een metal festival.

Het ziet er naar uit dat september 2021 een de drukste Nederlandse festivalmaanden ooit gaat worden

In een normale maand september vinden er in Nederland al ruim 150 festivals plaats. De afgelopen week hebben echter tal van lente- en zomerfestivals gecommuniceerd ook naar deze drukke festivalmaand te verhuizen. Gezien de corona-pandemie is het deze maand de grootste kans dat festivals op normale wijze kunnen plaatsvinden en de Nederlandse overheid heeft een garantiefonds aangekondigd dat hoogstwaarschijnlijk gaat gelden voor festivals die na 1 juli plaatsvinden. 

De volgende festivals hebben nu aangekondigd naar september te verhuizen: 

– Paaspop Schijndel – 3, 4 en 5 september
– A State of Trance – 3 en 4 september
– Masters of Hardcore – 4 september
– Total Loss Festival – 4 en 5 september
– Lente Kabinet (omgedoopt tot Zomer Kabinet) – 4 en 5 september

– Sunglow Festival – 11 september
– Awakenings Festival – 11 en 12 september
– DGTL Festival – 11 en 12 september

– Vunzige Deuntjes Festival – 18 september
– Central Park Festival – 18 september

Hier vind je een overzicht van onze complete festivalagenda van september 2021.

Het is de verwachting dat er nog meer festivals gaan volgen. Dit kan echter wel voor logistieke problemen zorgen. Er zijn maar een beperkt aantal leveranciers van festivals. Deze hebben afgelopen jaar geen werk gehad en hebben daardoor mensen moeten ontslaan. Het is zeer de vraag of bedrijven die aan festivals leveren in een enkele maand zo veel vraag aankunnen. Er zijn maar een beperkt aantal bedrijven die licht, geluid, tenten en horeca aan festivals kunnen leveren. 

Lees meer bij Festivalinfo

Festivals 2021

Festivalmarkt Merchandise, CD en Vinyl verkoop

?????? ????? ???? ???? ???? ????!

Winkelwagen
Scroll to Top