Op zoek naar Vintage Audio Apparatuur?

Physical Graffiti verkoopt betere vintage audio apparatuur

Nu op voorraad o.a. Alesis ADat, Sony Draaitafels en Dat recorders én Akai, Otari, Tandberg en Uher bandrecorders. Deze vintage audio apparatuur is afkomstig en ooit nieuw aangeschaft door het Conservatorium Maastricht. Deze partij is Physical Grafffiti bij verkoop gegunt. Wij verkopen deze apparatuur ongereviseerd, ongereviseerd en werkend, deels gereviseerd en gereviseerd.

Physical Graffiti verkoopt uitsluitend orginele apparaten waar niet eerder in gepruts is

Wij verkopen geen afgeragde modellen. De waarde van vintage audio begint allereerst met hoe ze eruit zien want een beschadigde kast of frontpaneel wordt uiteindelijk nooit mooi. Bieden wij een gereviseerd apparaat aan dan worden deze gereviseerd bij professionals. Specialisten op ieders eigen gebied. Voor een Revox revisie hebben wij andere herstellers dan voor b.v. een Otari recorder. Deze apparaten zijn al jaren door het conservatorium opgeslagen geweest in een verwarmde ruimte. Deze inmiddels vintage audio apparatuur ziet er werkelijk uit als nieuw! Dat komt ook omdat ze vaak maar op één locatie gebruikt zijn geweest. Maar ook deze apparatuur heeft natuurlijk onderhoud nodig. Dit geldt zeker voor b.v. lampjes, snaren en oud hard geworden vet. Maar ook condensatoren hebben geen levensduur van 40 jaar. De capaciteit gaat ervan achteruit en ze kunnen zelfs gaan lekken.

In Revox recorders vind je orgineel nog enkele Rifa condensatoren die spontaan kunnen gaat roken en zelfs in de brand vliegen na inschakelen.

Dat willen we natuurlijk niet dus die componenten vervangen wij altijd bij een beurt en/of een revisie. Tenzij je een apparaat zelf wilt en kunt restaureren. Het is natuurlijk wel zaak dat je apparaat natuurlijk veilig is. Er zijn ook minder drastische componenten in o.a signaalwegen die ook invloed hebben op de geluidskwaliteit. Dus voor een goed klinkend apparaat is meer nodig. Schakelaars en potmeters willen immers ook graag schoongemaakt worden. En je vintage audio apparatuur moet goed afgeregeld zijn. De ruststroom in je versterker of de bias van de gebruikte tapes. Bij Physical Graffiti kun je ook terecht voor naalden en elementen van je draaitafel.

Voor nieuwe apparatuur kunnen wij je van harte H&C in Venray aanbevelen voor een goed advies, fraaie apparatuur en een te gekke winkel.

H&C verkoopt nieuwe audio apparatuur en luidsprekers. Zij zijn dealer van vele grote en kleine merken, van draaitafels tot streamer. Voor de hifi en highend liefhebber. Voor de verzamelaar heeft Physical Graffiti regelmatig bijzondere en fraaie audio apparatuur en luidsprekers.

Physical Graffiti is een vertrouwd adres voor advies, inkoop en verkoop van vintage audio

Er is bij ons veel kennis aanwezig van audioapparatuur. Wat nu te koop is als vintage audio hebben wij zelf vroeger nieuw verkocht. Neem eens contact op voor de mogelijkheden. Wij repareren géén apparatuur die niet door ons wordt of is geleverd. Inruil mogelijk maar dat geldt alleen voor fraaie exemplaren.

Deel, like en volg ons:
Scroll naar top