Bospop verplaatst naar 2022

Het Bospopfestival is het volgende festival die het festival verplaatst heeft naar 2022

Het ziet er niet hoopvol uit allemaal voor de festivalgangers en organisatoren. Iedereen heeft nu de hoop op september. Ook wij van Physical Graffiti zo onderhand ook weer eens toe aan een verzetje. We hebben royaal de tijd gehad om alle platen, cd’s en band merchandise goed uit te zoeken. Een webwinkel laten bouwen, druk aan het invoeren in de online winkel en missen enorm de festivalmarkten van festivals. Niet alleen de gezelligheid maar ook natuurlijk de verdiensten met onze winkel op festivals. Gelukkig kunnen we dat nu met de online winkel wat goed maken. Maar die gezelligheid van festivals hé, die missen we!

Bospop:
Het valt ons zwaar jullie te moeten melden dat we opnieuw de jubileumeditie van Bospop gaan verplaatsen naar 8, 9 en 10 juli 2022. Vorig jaar werd iedereen verrast door de snelle ontwikkelingen rondom corona waardoor we genoodzaakt waren om onze jubileumeditie in 2020 te verplaatsen naar de zomer van 2021. Helaas blijkt het ook dit jaar niet haalbaar om Bospop te organiseren op de manier zoals jullie van ons gewend zijn. De huidige omstandigheden laten het niet toe. De onzekerheden blijven te groot en de voorbereidingstijd is daardoor te kort. We hebben gekeken naar het uitwijken naar een andere datum in de zomer van 2021, maar ook dat lijkt niet mogelijk. Meerdere artiesten hebben hun tours verplaatst naar 2022. Natuurlijk gaan we niet bij de pakken neerzitten en kijken we vooruit naar Bospop 2022. Op dit moment zijn we druk bezig om het programma zoveel mogelijk door te schuiven naar volgend jaar en dat ziet er goed uit. We verwachten snel nadere mededelingen over het programma te kunnen doen.

Lees meer op Bospop.nl

Agenda 2022 festival en platenbeurzen

Dit jaar zijn er veel jubilerende festivals. Parkpop 40 jaar, Breda Barst en Bospop voor de 25e keer. Bekijk hier de festival en platenbeurzen in binnen- en buitenland waar de winkel van Physical Graf…

Blues

Blues

Blues is een muziekstijl die ongeveer tussen 1860 en 1900 is ontstaan en zijn oorsprong vindt in de muziek die slaven uit Afrika in het Zuiden van de Verenigde Staten – onder andere in de…

Symphonisch

Symphonisch

Symfonische rock is rockmuziek die gekenmerkt wordt door lang uitgesponnen nummers vol tempo- en themawisselingen. Het genre is ontstaan aan het einde van de jaren zestig. Ook wordt het genre wel pr…

Nieuwste artikelen in de online winkel

Winkelwagen
Scroll to Top