Vintage Audio Apparatuur te koop

Physical Graffiti heeft een leuke deal gegund gekregen van het Conservatorium Maastricht

Ben je ook zo gek van Vintage Audio? Kom hier kijken, kopen, meebieden en winnen bij de online Vintage Audio Veiling en Verkoop. Ga naar de Vintage Audio Winkel van Physical Graffiti. Voor de beste Vintage Audio apparatuur in de mooiste staat. Vintage hifi, highend en pro equipment. Geen afgeragde modellen maar Vintage Audio Apparatuur welke mooi bewaard zijn gebleven.

In de studio tegenover het conservatorium, waar opname’s en video’s van leerlingen gemaakt worden,

Was ook nog een ruimte waar alle apparatuur stond die niet meer gebruikt werd. De ruimte moest leeg, vandaar dat deze apparaten uiteindelijk toch verkocht werden. Deze apparaten zijn ooit aan de kant gezet voor en door nieuwe opnametechnieken. De apparaten zijn uiterst zorgvuldig én op kamertemperatuur bewaard gebleven. Het meeste van deze audioapparatuur is uitsluitend in de studio erboven in gebruikt geweest. Voor audio en videodemo’s te maken. Deze inmiddels Vintage Audio apparatuur, vintage hifi, highend en pro is optisch in ieder geval in vrijwel nieuwstaat bewaard gebleven. Physical Graffiti heeft deze audio en video apparaten, zo’n 50 stuks, gekocht.

Wil je liever analoog opnemen?

Uher reporterrecorder SG561

Altijd kwaliteit Reel2Reel te koop bij Physical Graffiti

Nooit in geprutst, alle eventuele reparaties in het verleden zijn door de officiële leverancier of importeur uitgevoerd.

Het is ook allemaal spelend weggezet, overigens hebben deze apparaten nu natuurlijk wel onderhoud nodig. Wat wij inmiddels getest hebben werkt overigens wel. Zaken als snaren, een lampje hier en daar, olie, hard geworden vet en condensatoren vragen wel om aandacht. Wij bieden ook enkele gereviseerde apparaten aan en apparaten die een servicebeurt hebben gehad. Voor weer jarenlang zorgeloos plezier. Het conservatorium Maastricht heeft Physical Graffiti via The Stocklot Company benadert omdat zij deze apparatuur wilde verkopen. Ook omdat ze het jammer vonden dat deze apparatuur ongebruikt in het magazijn bleef staan. Zij willen graag dat deze apparatuur een tweede leven krijgen bij muziekliefhebbers en verzamelaars. Dus daar is Physical Graffiti naar op zoek!

Precies de goede modellen Bandrecorders

Wij troffen hier echt zeer interessante modellen aan in een optische topstaat. Wat te denken van een Revox A77 en een B77, een Tandberg 10XD in een 2 spoors highspeed uitvoering. Een prachtige pro Otari MX1550 B2-4 channel studiorecorder en een populaire Akai GX77. Maar ook b.v. Een Uher 4200 stereo portable recorder en nog veel meer.

Vintage Audio Veiling, direct kopen of eerst meebieden?

Maar ook DAT en ADAT recorders

Een compleet Alesis 24 kanaals ADAT met BRC remote, bij velen gebruikers nog steeds geliefder om zijn geluidskwaliteit boven Protools. Verschillende Sony 55 ES DAT recorders, een vintage Eela Audio broadcast mengpaneel en een pro portable Aiwa dat recorder. Naast opnameapparatuur is er ook andere apparatuur aanwezig zoals een studio eindversterkers, koffergrammofoons en meer.

Plaatjesdraaiers, wij verkopen Vintage Draaitafels!

Er zijn verschillende leuke en goede betrouwbare draaitafels in voorraad, b.v. de Sony PS3750, een platenspeler zich zich met veel duurdere spelers kan meten. Wij hebben ook andere direct drive platenspelers die we je voor een interessante prijs kunnen aanbieden. Wij maken deze draaitafels klaar met een gepolijste stofkap, een nieuwe of een goede naald en een beurtje. Of met een element naar keuze tegen meerprijs. Deze wordt dan gratis voor je gemonteert en afgeregeld. Voor maximale prestaties!

Vintage Video Veiling en Verkoop

Zijn er nog liefhebbers voor Vintage Video apparatuur? Wij hebben Panasonic en Sony videomixers, Sony Umatic recorders en vintage video nog met losse spoelen met camera van Sony, pro Panasonic DV camera’s, Vhsc recorder en camera’s. Het is teveel om op te noemen, alles is interessant. Zo zijn er ook B.v. 8 en 16mm filmprojectors en een soort van toverlantaarn uit de 50er met glasdia’s met muzieknoten van stukken erop. Dozenvol met de bijpassende dia’s met muzieknoten erop.

Verzameling historische 78T klassiek Bakeliet

Dit is niet alleen veel…heel veel maar ook zeer bijzonder. Alles is keurig gecategoriseerd in het verleden. Duizenden 78 toeren platen in een prachtige staat. Wellicht en naar zeggen ook zeldzame titels aanwezig en ook veel boeken. Muziekboeken zelfs van 125 jaar oud. In deze verzameling zit ook uniek jazz en klassiek vinyl op 33T. Ben je alvast geïnteresseerd neem dan contact op.

Audio apparatuur inkoop: Wil je ook je voorraad (Vintage) Audio apparaten verkopen? B.v. als bedrijf, studio of instelling? Neem dan contact op, bij interesse komen wij snel bij je langs en betalen direct. Wij kopen geen enkele apparaten of 1 set van particulieren. Daar zijn andere kanalen meer voor geschikt.

Winkelwagen
Scroll to Top