Paaspop 2021 en Merchandise, CD’s & Vinyl. Afgelast door Corona

Physical Graffiti is erbij met verkoop van Official band Merchandise, tweedehands CD’s en Vinyl

Paaspop is een groots opgezet festival op 3, 4 en 5 september 2021 in Schijndel en wij zijn erbij! AFGELAST

Sinds eind jaren 70 vindt jouw favo festival ‘Paaspop’ plaats tijdens Pasen in Schijndel. Na 1,5 jaar afwezigheid vieren we in 2021 eenmalig het einde van de zomer, in plaats van de start van de lente. Dit doen we met behulp van een unieke editie, en wel op: 3, 4 en 5 september 2021.

Wij zijn erbij!

Je komt Physical Graffiti tegen bij het Paaspop festival in Schijndel. Het Paaspop festival was dit jaar al in een recordtempo uitverkocht! Physical Graffiti is erbij met verkoop van interessant nieuw en gebruikt vinyl en CD’s. Bij de Physical Graffiti verkoop stand vind je ook volop Metal, Pop en Rock band Merchandise zoals o.a. Bierpullen, Collectors items, Caps, Sleutelhangers, Vlaggen en meer. Kom je bij ons langs?

Voor meer informatie Paaspop.nl

Kijk hier voor de Line up van Paaspop 2021

Kom je ook?
Winkelwagen
Scroll to Top