Na het afscheid van Charlie Watts: hoe stellen de andere Rolling Stones het vandaag?

CELEBRITIESRolling Stones-gitarist Ronnie Wood (74) gaat zijn maatje Charlie Watts missen, zo schrijft hij op Twitter. De 80-jarige drummer van de Britse rockband is dinsdag overleden. Ook Mick Jagger (78) en Keith Richards (77) stonden al uitgebreid stil bij het overlijden van hun goede vriend en mede-Rolling Stone. Maar hoe stellen zij het eigenlijk vandaag?

Voor wie er nog aan zou twijfelen: The Rolling Stones is één van de oudste rockbands in de moderne muziekgeschiedenis. Ze begonnen in 1962 in Londen en zijn al bijna zestig jaar uiterst commercieel succesvol. Na het overlijden van drummer Charlie Watts maken nog maar twee leden van de oorspronkelijke bezetting deel uit van de band: zanger Mick Jagger en gitarist Keith Richards. Ron Wood vervoegde pas in 1975 de band. 

Lees meer bij HLN.BE


Winkelwagen
Nieuwsbrief ontvangen?
Scroll naar top