Brabanthallen Mega Platen & Cd beurs 9 & 10 April 2022

54ste Mega Platen & CD Beurs 9 & 10 april 2022
Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch

Het is tijd voor iets nieuws. Daarom verhuist de Mega Record & CD Fair naar de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch een half uur gelegen van Utrecht. Vanaf april 2022 zal de hoofdstad van Noord-Brabant de thuisbasis zijn voor vinylverzamelaars en muziekliefhebbers uit de hele wereld. Nieuwe heilige grond waar we samen twee keer per jaar gaan genieten van muziek, vinyl en elkaar! 

Physical Graffiti is erbij!

Wij zijn heel blij met de Brabanthallen en denken dat we hier een plek hebben gevonden waar iedereen zich snel thuis zal voelen. Aangezien de meeste van jullie al jarenlang blindelings de weg naar Utrecht vinden, zal het wel even wennen zijn. Dat beseffen wij ons heel goed, daarom zullen we jullie binnenkort voorzien van alle praktische informatie, zodat ook de route naar ’s-Hertogenbosch soepel zal verlopen. 

Wij zijn heel trots dat de grootste platenbeurs ter wereld vanaf april plaatsvindt in ’s-Hertogenbosch. De stad staat bekend als een van de meest gastvrije en gezelligste steden van Nederland. Een plek waar altijd iets te vieren valt. En laten we nou iets te vieren hebben, namelijk: het leukste tweedaagse muziekfeest ter wereld! De directie van de Brabanthallen heeft in ieder geval al laten weten niet te kunnen wachten op onze komst en zal iedereen met open armen ontvangen.

Op naar een nieuwe tijd!
Op naar nieuwe heilige grond!

De voorverkoop is reeds gestart.

Bron: Recordplanet.nl

Winkelwagen
Scroll to Top