The Sound

The Sound was een Britse newwaveband die werd opgericht door Adrian Borland en bestond van 1979 tot 1987. Zanger en medesongwriter Adrian Borland pleegde op 26 april 1999 zelfmoord. Hij gooide zichzelf voor de trein op Wimbledon Station.

Inhoud
Discografie Bewerken

Albums Bewerken
Jeopardy (1980)
From the Lions Mouth (1981)
All Fall Down (1982)
Heads and Hearts (1985)
In the Hothouse (1985, Live)
Thunder Up (1987)
Singles en EP’s Bewerken
Physical World (1979)
Live Instinct (1980)
Heyday (1980)
Sense of Purpose (1981)
Party of the Mind (1982)
Hothouse (1982)
One Thousand Reasons (1984)
Counting The Days (1984)
Shock of Daylight (1984 – EP)
Under You (1985)
Temperature Drop (1985)
Iron Years (1987)
Hand of Love (1987)
Compilaties Bewerken
Counting the Days (1996)
Propaganda (1999)
The BBC Recordings (2004)
The Dutch Radio Recordings (2006) (opnames van concerten in Paradiso (1981), No Nukes (1982), Stokvishal (1983), Parkpop (1984) en de Vrije Vloer (1985)

Lees meer op WikipediA

Toont alle 3 resultaten

Scroll naar top