DLP : Jimi Hendrix : Re-experienced

DLP : Jimi Hendrix : Re-experienced


Beschikbaar via nabestelling

DLP : Jimi Hendrix : Re-experienced

Polydor 2679 036

DLP : Nederland 1975

Conditie : Klaphoes VG  Plaat VG+VG+

Tracklist :

A1 Hey Joe
A2 Stone Free
A3 The Wind Cries Mary
A4 Love Or Confusion
A5 Red House
A6 Third Stone From The Sun
B1 Purple Haze
B2 Manic Depression
B3 If Six Was Nine
B4 Castles Made Of Sand
B5 All Along The Watchtower
B6 Cross Town Traffic
B7 Voodoo Chile (Slight Return)
C1 Electric Ladyland
C2 Rainy Day Dream Away
C3 1983 ( A Merman I Should Turn To Be)
C4 Moon, Turn The Tides… Gently Gently Away
D1 Angel
D2 In From The Storm
D3 Stepping Stone
D4 Who Knows
D5 Little Wing (Live Version)
Deel, like en volg ons:
Gewicht 0.360 kg
Afmetingen 33 × 33 × 3 cm

Andere suggesties…

Scroll naar top