2LP: Queen -The Many Faces of Queen

180 Gram Queen oranje gekleurde 2LP


Deze oranje gekleurde 2lp bevat zeldzame opnames

van de vroege jaren van Queen en solo.

Fan Brokers  180 G. oranje Vinyl nr VYN028 , Geproduceerd in Frankrijk

Conditie : Nieuw staat

A1 Larry Lurex Going Back
A2 Eddie HowellBrian MayFreddie Mercury The Man From Manhattan
A3 Carmine AppiceBrian May Nobody Knew (Black White House)
A4 Smile (6) Step On Me
A5 Smile (6) April Lady
A6 Smile (6) Doin’ All Right
B1 Smile (6) Earth
B2 Smile (6) Polar Bear
B3 Eddie HowellBrian MayFreddie Mercury The Man From Manhattan (Back Again)
B4 The Queen Symphony We Will Rock You
B5 Smile (6) Blag
C1 Straitjacket Smile Killer Queen
C2 Matvey The Show Must Go On
C3 Jeff Scott SotoRichard KendrickKurtis E. PhlushJoel Hoekstra Another One Bites The Dust
C4 Flash Harry We Will Rock You
C5 Erling Solem Mustafa
C6 Stickshift Suicide Crazy Little Thing Called Love
D1 Ripper OwensNeil Zaza Keep Yourself Alive
D2 SnowblyndMike Finnigan Dragon Attack
D3 Sinful Lilly Hammer To Fall
D4 Stalwart The Prophet’s Song
D5 The Adventures Of Leonid I’m Going Slightly Mad
Gewicht 0,360 kg
Afmetingen 33 × 33 × 3 cm

Andere suggesties…

Scroll to Top