September 2021 wordt een drukke Festivalmaand

Het ziet er naar uit dat september 2021 een de drukste Nederlandse festivalmaanden ooit gaat worden.

In een normale maand september vinden er in Nederland al ruim 150 festivals plaats. De afgelopen week hebben echter tal van lente- en zomerfestivals gecommuniceerd ook naar deze drukke festivalmaand te verhuizen. Gezien de corona-pandemie is het deze maand de grootste kans dat festivals op normale wijze kunnen plaatsvinden en de Nederlandse overheid heeft een garantiefonds aangekondigd dat hoogstwaarschijnlijk gaat gelden voor festivals die na 1 juli plaatsvinden. 

De volgende festivals hebben nu aangekondigd naar september te verhuizen: 

– Paaspop Schijndel – 3, 4 en 5 september
– A State of Trance – 3 en 4 september
– Masters of Hardcore – 4 september
– Total Loss Festival – 4 en 5 september
– Lente Kabinet (omgedoopt tot Zomer Kabinet) – 4 en 5 september

– Sunglow Festival – 11 september
– Awakenings Festival – 11 en 12 september
– DGTL Festival – 11 en 12 september

– Vunzige Deuntjes Festival – 18 september
– Central Park Festival – 18 september

Hier vind je een overzicht van onze complete festivalagenda van september 2021.

Het is de verwachting dat er nog meer festivals gaan volgen. Dit kan echter wel voor logistieke problemen zorgen. Er zijn maar een beperkt aantal leveranciers van festivals. Deze hebben afgelopen jaar geen werk gehad en hebben daardoor mensen moeten ontslaan. Het is zeer de vraag of bedrijven die aan festivals leveren in een enkele maand zo veel vraag aankunnen. Er zijn maar een beperkt aantal bedrijven die licht, geluid, tenten en horeca aan festivals kunnen leveren. 

Info van Festivalinfo, druk op de gekleurde links om alvast je kaarten te bestellen.

Winkelwagen
Scroll to Top