Physical Graffiti staat al meer dan 15 jaar op de festivalmarkt van grote en kleine muziek festivals

Official Band Merchandise, Cd’s en tweedehands Vinyl

Op welk festival kom je ons tegen op de festivalmarkt?


Festivalmarkt en Mega Platenbeurzen zoals bijvoorbeeld tijdens de festivals van Rock am Ring en het hippie festival Burg Herzberg in Duitsland. Blues Peer, Graspop en de Vostert feesten in België. Retro C trop in Frankrijk. Ook in Nederland zijn wij vertegenwoordigd op festivals zoals o.a. Bospop, Breda Barst, Into The Grave, Moulin Blues en Parkpop. Kom je ons bezoeken op een festival? We nemen ook je online bestelling mee naar een festival als je wilt. Of zetten je bestelling klaar wanneer je op een festival bent en daar besteld! Kijk bij de agenda, dat weet je waar je ons binnenkort kunt tegenkomen.

Agenda Festivals

Physical Graffiti levert een groot assortiment Official Band Merchandise

Official Band Merchandise zoals Bierpullen, Baby T-shirts, Gadgets, Glazen, Patch, Sleutelhangers en Tasjes. Deze Merchandise artikelen kunnen wij volop uit voorraad leveren in onze stand op festivals en nu ook in de online winkel. Wij leveren ook éénmalige Collectors Items. Wat betekent “Official” Band Merchandise?

De tweedehands Vinyl en Platenzaak en Cd Shop

Je vindt bij ons in de record store vooral 2ehands oudere releases verzamel Vinyl zoals 7” Singles, Ep’s, Langspeelplaten ofwel Lp’s en Elpees, Live Recordings, Maxi Singles, Nieuwe Releases en Promo’s – Testpersingen. Wij verkopen overigens wel gesealde platen en cd’s. En nieuwe bijzondere releases.

Op festivals hebben wij een grote stand met interessante aanbiedingen van band merchandise, cd’s en elpees. Je vind ons ook op platenbeurzen
Retro C Trop in Frankrijk
Ga jij ook naar festivals?
Wij zijn erbij! Je kunt ons vinden op de festivalmarkt van een festival. Kom je ons bezoeken?
Hippie festival in Duitsland

Wij hebben een groot aanbod cd’s en verzamel vinyl van verschillende genres tijdens de festivalmarkt. Op ieder festival hebben wij een ander aanbod van cd’s en vinyl.

In het bijzonder leveren wij: Heavy Metal, Pop, Psychedelische muziek, Rock en Symphonic Rock. Promosingles, Live Records en meer.

Kijk eens in de online winkel, dan krijg je een goede indruk wat wij zoal verkopen. Physical Graffiti is dé Pink Floyd specialist.

Ga naar de Winkel

Agenda Festivals

Scroll naar top