Op welk festival kom je ons tegen op de festivalmarkt?

Je vindt Physical Graffiti al meer dan 30 jaar met een verkoopstand bij platenbeurzen. Al ruim 15 jaar vind je ons ook op de festivalmarkt van grote en kleine muziek festivals in binnen- en buitenland. We zijn regelmatig naast Nederland ook op platenbeurzen en festivals te vinden in België, Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje.

Festivalmarkt en Mega Platenbeurzen zoals bijvoorbeeld tijdens de festivals van Rock am Ring en het hippie festival Burg Herzberg in Duitsland. Blues Peer, Graspop en de Vostert feesten in België. Retro C trop in Frankrijk. Ook in Nederland zijn wij vertegenwoordigd op festivals zoals o.a. Bospop, Breda Barst, Into The Grave, Moulin Blues en Parkpop. Kom je ons bezoeken op een festival? We nemen ook je online bestelling mee naar een festival als je wilt. Of zetten je bestelling klaar wanneer je op een festival bent en daar besteld! Kijk bij de agenda, dat weet je waar je ons binnenkort kunt tegenkomen.

Agenda Festivals

Physical Graffiti levert een groot assortiment Official Band Merchandise.

Official Band Merchandise zoals Bierpullen, Baby T-shirts, Gadgets, Glazen, Patch, Sleutelhangers en Tasjes. Deze Merchandise artikelen kunnen wij volop uit voorraad leveren in onze stand op festivals en nu ook in de online winkel. Wij leveren ook éénmalige Collectors Items. Wat betekent “Official” Band Merchandise?

Dé tweedehands Vinyl Platenzaak en Cd Shop.

Je vindt bij ons in de record store vooral 2ehands oudere releases verzamel Vinyl zoals 7” Singles, Ep’s, Langspeelplaten ofwel Lp’s en Elpees, Live Recordings, Maxi Singles, Nieuwe Releases en Promo’s – Testpersingen. Wij verkopen overigens wel gesealde platen en cd’s. En nieuwe bijzondere releases.

Nemesis Now Merchandise van Bands

Wij hebben een groot aanbod cd’s en verzamel vinyl van verschillende genres tijdens de festivalmarkt. Op ieder festival hebben wij een ander aanbod van cd’s en vinyl.

In het bijzonder leveren wij: Heavy Metal, Pop, Psychedelische muziek, Rock en Symphonic Rock. Promosingles, Live Records en meer.

Kijk eens bij de online winkel, dan krijg je een goede indruk van wat wij zoal verkopen. Physical Graffiti is dé Pink Floyd specialist.

Ga naar de Winkel

Agenda Festivals

Winkelwagen
Scroll to Top