Physical Graffiti verkoopt Official Band Merchandise

Dat betekent dat wij uitsluitend Merchandise van Artiesten en Bands verkopen die onder licentie is geproduceerd. Official Band Merchandise waarbij de Artiesten en Bands een klein deel bonus van de producent ontvangen vanwege het beeld en naam gebruik. Er is ook veel Band Merchandise in omloop wat illegaal geproduceerd is. Daar wij deze artiesten en bands willen promoten en jou bovendien aan leuke en mooie Merchandise van je favorieten helpen.

Merchandise van Bands vinden wijzelf ook leuk en blijkt een levendige handel!

Wij ervaren een steeds groeiende markt voor kwalitatief goede, bijzondere en mooie Merchandise. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe interessante official Merchandise artikelen van de beste kwaliteit. Merchandise maar ook eenmalige of in kleine series geproduceerde collectors verzamel items.

Wij verkopen o.a. een Baby T shirt, Beanie, Bierpul, Cap, Gadget, Glazenset, Kelk, Sleutelhanger en veel méér!

Uitsluitend verkoop van Merchandise met licentie


Ooit, zo’n 35 jaar geleden is de eigenaar van Physical Graffiti, Cor, begonnen met het inkopen en verkopen van platen. Vooral in het begin met Pink Floyd platen. Later is daar vanalles, maar ook zeer select, bijgekomen. Geboren uit hobby, zo is zoals bij vele anderen het bedrijf ontstaan. Voor echt bijzonder en zeldzaam materiaal heeft hij nog steeds zijn selecte klantenkring voor in binnen- en buitenland. Ben je ook geïnteresseerd in zeldzame titels en uitvoeringen. Of ben je op zoek? Neem dan eens contact met ons op.

Later, inmiddels zo’n 15 jaar geleden is Physical Graffiti begonnen met een winkel met 2ehands oude releases cd’s en lp’s op festivalmarkten.

Vooral grote festivals zoals Bospop, Graspop, Into The Grave, Parkpop, Pinkpop en vele anderen in binnen- en buitenland. Later is daar vanwege de vraag van mensen Merchandise bijgekomen. Steeds meer vraag dus hebben wij onze Merchandise, uitsluitend official Band Merchandise steeds verder uitgebreid. Misschien ben je zelfs weleens op onze grote stand in de winkel geweest tijdens een festival bezoek?

Geen namaak Merchandise

Het mag nu duidelijk zijn dat Physical Graffiti deze namaak artikelen NIET aanbiedt en verkoopt. Wij vinden tenslotte ook dat er voor het beeld en naam gebruik van artiesten en bands betaald moet worden.

Kijk in de winkel naar al onze Merchandise

Festival
Winkel

Winkelwagen
Scroll to Top