Agenda 2021 Festivals & Platenbeurzen. Waar vind je ons binnenkort?

Je kunt hier de nieuwe data vinden voor de agenda festivals voor 2021. Althans, de data van de festivals waar wij bij aanwezig zijn op de Festivalmarkt. Noteer het maar alvast in je agenda. Vergeet je niet de entreekaarten op tijd te bestellen? De entreekaarten kun je hieronder bij de festivals direct bestellen bij de organisatoren en boekingskantoren. Ga daarvoor naar de site van het festival waar je heen wilt.

Agenda 2022

Like hierboven op het logo het Physical Graffiti Youtube kanaal.

Kom je online winkelen?

Bekijk de agenda van festivals waar Physical Graffiti ieder jaar aanwezig is op de festivalmarkt

Moulin Blues tickets

Moulin Blues in Ospel Nederland 7-8 Mei 2021

Al 35 jaar is Moulin Blues Ospel het toonaangevende blues- & rootsfestival van Nederland dat wereldwijd aanzien geniet.

Op het Moulin Blues Festival word je in een uitermate gezellige sfeer, verrast door muziek van internationale blues- & roots toppers van vandaag en morgen. Diverse grote namen stonden in het Limburgse Ospel al op de planken: B.B. King, Buddy Guy, Mavis Staples, Joe Bonamassa, Jimmie Vaughan, Tedeschi Trucks Band om er een aantal te noemen. Het festival is kleinschalig van opzet maar groot van naam. No-nonsense en authentiek, een heel prettig en relaxed muziekfestival!


Rock am Ring 11-12-13 Juni 2021

Rock am Ring tickets

Into the Grave is een metalfestival in Leeuwarden.

Het festival wordt gehouden op het Oldehoofsterkerkhof. Een voormalig kerkhof en thans plein naast de Oldehove, vandaar ook de naam van het festival. Het werd voor het eerst gehouden in 2011 en trekt zo’n 7.000 bezoekers.

Into The Grave 11-12-13 Juni 2021

Graspop in België 17-18-19-20 Juni 2021

Het Graspop festival is een jaarlijks meerdaags metalfestival 

Tickets Graspop


Bospop is een jaarlijks muziekfestival dat gehouden wordt in Weert 

Weert in de Nederlandse provincie Limburg. Het festival duurt twee à drie dagen en heeft twee podia. Het evenement trekt jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers. De muziekgenres zijn overwegend classic rockhardrock en progressieve rock

Het Bospop festival is van 9-10-11 Juli 2021

Tickets Bospop

Blues Peer is een bluesfestival in België

Het vindt elke zomer plaats in de Deusterstraat te Peer, meer bepaald in het tweede of derde weekend van juli. Blues Peer festival werd voor het eerst gehouden in 1985.

Het festivalterrein bestaat uit een grote weide met een overdekt hoofdpodium. Aan de linkerkant bevinden zich de festivalmarkt. Winkelkraampjes, waar verkopers T-shirts, posters en andere memorabilia, merchandise van artiesten en bands verkopen.

De nieuwe datum Blues Peer in België 16-17-18 Juli 2021

Bezoek eens een festival! Leuke mensen en erg gezellig!

Gezellig hippie festival in Duitsland

Hippie festival Burg Herzberg in Duitsland 29 Juli – 1 Aug 2021

Vostert feesten in Belgie 20-21-22 AUGUSTUS 2021

Parkpop is een gratis muziekfestival in Den Haag

Parkpop dat jaarlijks plaatsvindt in het Zuiderpark in Den Haag op de laatste zondag van juni. De eerste editie was in 1981 en trok 35.000 bezoekers. Parkpop heeft daarbij ook een grote gezellige festivalmarkt.


Een kleine 2000 muziekliefhebbers bezochten toen het festival. In de daarop volgende edities werd ook theater toegevoegd aan het programma. Gestaag groeide de belangstelling, hoewel door het slechte weer in 1997 het festival minder bezoekers trok dan verwacht.

Het Breda Barst festival is een jaarlijks muziekevenement in Breda Centrum in Breda.

Popfestival en festivalmarkt van Breda in de open lucht op het Kasteelplein en in Park Valkenberg. Het festival werd voor het eerst gehouden op 24 juni 1995 op het terrein van de voormalige Chassé-kazerne. Negen bands stonden toen op het podium, waarvan vijf uit de regio

Nadere informatie volgt.

Volg de link van het festival dat je wilt bezoeken. Dan kom je op de site terecht van de organisator. Daar kun je tevens je entreekaarten bestellen voor het festival. Bestel op tijd je entreekaarten!. Je kunt meestal de festivalmarkt bezoeken zonder entreekaarten voor het festival.

Like ons YouTube kanaal met concerten van festivals en filmpjes van de festivalmarkt

De nieuwste Official Band Merchandise artikelen in de Physical Graffiti Winkel

Lees meer over Festivals

Ga naar de Winkel

Winkelwagen
Scroll to Top