Parkpop 40 jaar

Parkpop

De 40ste editie van Parkpop is verplaatst van 2020 naar 2021.

Juist omdat we voorlopig niet vooruit kunnen kijken, kijken we achteruit naar de geweldige geschiedenis van Parkpop in Den Haag. 40 jaar aan prachtige herinneringen. Nu kun je thuis vanaf de bank door een uitgebreid online archief struinen, met daarin de mooiste verhalen, foto’s en video’s uit 40 jaar Parkpop. Kijk oude optredens terug van de 1e edities, duik in 40 jaar aan line-ups en blader door enorme stapels aan foto’s.

De Physical Graffiti Festivalmarkt Winkel is iedere keer anders

De 40 Jaar Tijdlijn staat bol van verhalen, foto’s en video’s uit de archieven van Parkpop, maar ook hebben onze trouwe Parkpop bezoekers veel mooie foto’s, video’s en verhalen ingezonden, waarvoor enorm veel dank. Vanwege het grote aantal reacties hebben wij een selectie gemaakt. Helaas hebben dus niet al jullie inzendingen de 40 Jaar Tijdlijn gehaald. Kijk snel of jouw inzending onderdeel van de 40 Jaar Tijdlijn is geworden. Enjoy the show!

Lees verder

Physical Graffiti is er al jaren bij op de Parkpop festivalmarkt.

Op Parkpop staan wij met onze verkoopkraam met tweedehands cd’s, vinyl en de nieuwste band Metal, Pop en Rock Merchandise van jouw helden zoals: bierpullen, caps, glazensets, kelken, sleutelhangers en nog veel meer. Ook nemen wij dan volop oudere releases cd’s en grammofoonplaten mee. Singles, Maxisingles, EP en Lp. Leuk als je langskomt bij ons bij onze reizende winkel tijdens Parkpop op de festivalmarkt in Den Haag. Tot dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll to Top