Moulin Blues Festival Ospel 2021

Festivalinfo logo

 

Wij zijn erbij!

FESTIVAL: MOULIN BLUES 2021

Volg het YouTube kanaal van Moulin Blues

VR07MEI

ZA08MEI

Op 7 en 8 mei barst het bluesgeweld in Ospel weer los. Voor de 35ste keer vindt dan het jaarlijkse blues- en rootsfestival Moulin Blues plaats. In 2020 kon het festival vanwege de coronacrisis niet doorgaan, maar het bijltje wordt niet neergelegd!

Door de jaren heen is het festival uitgegroeid tot het meest toonaangevende Bluesfestival van Nederland. Het festival staat daarnaast bekend als een erg gezellig en vernieuwend festival en festivalmarkt.

Promo 2019

Physical Graffiti is erbij op de festivalmarkt!

Physical Graffiti staat elke dag op de festival markt met Official band Merchandise, orginele en oudere releases cd’s, lp’s, boxset en nog veel meer. Kom je kijken in de onze stand? Wij hebben interessante artikelen en ook veel Official band Merchandise bij ons.

Ga naar de online winkel van Physical Graffiti

Organisatie


Beste bezoeker, beste bluesliefhebber, Helaas moeten wij u melden dat, door de problematiek rondom het coronavirus en de daarbij horende maatregelen, Moulin Blues 2020 geen doorgang kan vinden.  Dit is ongetwijfeld een teleurstelling, voor u maar ook voor ons. Echter staat de veiligheid en gezondheid van de bezoekers en de samenleving voorop en conformeren wij ons aan de regels zoals die in deze crisissituatie aan ons opgelegd worden. 

Wat betekent dit nu concreet? Er zal in 2020 voor het eerst in het bestaan van Moulin Blues een jaar overgeslagen worden. Aangezien het verzetten naar een andere datum in dit jaar, geen optie is gebleken.  Een grote groep mensen heeft inmiddels al een ticket voor Moulin Blues 2020 bemachtigd, zij ontvangen spoedig een e-mail voor de verdere afhandeling.

Wij willen dit netjes oplossen maar willen ook een beroep op u doen:  U kunt het  Festival enorm helpen door uw ticket(s) om te laten zetten naar een ticket voor Moulin Blues 2021. Hiervoor hoeft u helemaal niets te doen, het huidige ticket biedt toegang tot Moulin Blues 2021. Hiermee helpt u niet alleen de toekomst van het festival, maar ook de blues scene en in het bijzonder de bluesartiesten die voor hun inkomsten o.a. afhankelijk zijn van festivals.

 Aan de andere kant bieden wij u de optie om het aankoopbedrag van de tickets (excl. servicekosten) teruggeboekt te krijgen.  Moulin Blues wordt 100% op vrijwillige basis georganiseerd. Wij zijn een stichting waar verder geen (groot) evenementenbureau bij betrokken is. Dat wil zeggen dat het festival georganiseerd wordt op basis van passie en liefhebberij en er geen winstoogmerk is. Het (blijven) organiseren van een boeiend en gezellig bluesfestival is wat ons drijft.  

We hopen dat u met ons mee wil denken. We gaan samen voor een prachtige editie op 7 en 8 mei in 2021! Bluesgroet en tot volgend jaar! 

Stichting Rhythm & Blues Ospel 

Winkelwagen
Scroll to Top