Recordplanet’s Record & CD Fair Ahoy 3 oktober 2020 is afgelast.

AFGELAST

Platenbeurs Ahoy, Physical Graffiti is erbij!

Recordplanet’s Record & CD Fair in Rotterdam Ahoy

Oktober 2019 keerde Recordplanet’s Record & CD Fair na 12 jaar terug in Ahoy met een drukke editie. Deze beurs was zo succesvol dat veel DJ’s, collectioneurs, platenwinkels en muziekfans riepen om een nieuwe datum. De bedoeling was 14 maart jl. maar de Covid-19 lockdown zorgde er voor dat we het event last-minute moesten verplaatsen naar het najaar.

Record aantal deelnemers: De beurs in Rotterdam Ahoy biedt de grootste keus dankzij een record aantal deelnemers uit geheel Europa. Zij brengen alle stijlen muziek naar Ahoy. Denk hierbij aan nieuwe en oude releases, popmuziek, disco hits uit de jaren ’70, vroege househits uit de jaren ’80 en hiphop klassiekers uit de jaren ’90. Ook soul, jazz, dance, r&b en reggae zijn op cd en vinyl aanwezig.

Vinylized: 7 DJ’s uit heel Nederland actief op de beurs met diverse demonstraties. Muzikale ondersteuning tijdens de beurs komt ditmaal van het DJ collectief ’Vinylized’ met diverse demonstraties platendraaien.

Let op! Toegangskaarten zijn uitsluitend via online voorverkoop te verkrijgen


Natuurlijk is Physical Graffiti ook aanwezig met interessante platen en bijzondere items

Physical Graffiti Merchandise Winkel, nieuw binnen!

De Record & CD Fair in Rotterdam Ahoy vindt plaats op zaterdag 3 oktober van 09.00 tot 17.30 uur. Er zijn twee dagdelen beschikbaar: van 09.00 tot 13.00 en van 13.30 tot 17.30. 

Voor meer informatie mail naar: info@recordplanet.nl.

1 reactie op “Recordplanet’s Record & CD Fair Ahoy 3 oktober 2020 is afgelast.”

  1. Eindelijk weer een platenbeurs!!!! ? Hoop dat het doorgaat met alle Corona perikelen in de randstad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll to Top