Discogs

Ben je muziekliefhebber, vinyl liefhebber dan kun je snel je eigen bibliotheek aanmaken in discogs.com


Je kunt daar ook je lp’s verkopen en vinyl kopen. Ook kun je discogs erop naslaan voor een indicatie van de waarde van je plaat. Dan moet je geen appels met peren vergelijken natuurlijk want er is meer dan de alleen de muziek die erop staat. Ogenschijnlijk kunnen platen het er hetzelfde uitzien, zelfs dezelfde nummers opstaan, en tock een enorm prijsverschil. Dat kan natuurlijk de staat zijn maar ook de uitvoering. Kijk altijd naar het plaatnummer, matrijsnummer. Physical Graffiti geeft altijd bij iedere plaat in de shop een eerlijke omschrijving. Alles wat wij aan vinyl in onze winkel aanbieden is altijd VG (very good) of beter. Wij bieden ook wel nieuwe exemplaren
vinyl aan, maar dan niet het doorsnee werk wat overal al te bestellen is. Wij zitten meer in een niche markt van vinyl en CD’s, wat toch al een niche markt is. Vinyl van kleine series, aparte hoes, Colored disc, picture disc e.a. Buitenlandse persingen, zeldzamere items, oudere releases, dat werk!

Bekijk het filmpje voor meer info van discogs, en of het wellicht ook iets voor jou is. Zo weet je altijd exact wat je in huis hebt en zoekt.

Kijk dan ook eens naar de prijzen van gebruikt vinyl bij Discogs met de verzendkosten erbij geteld. Kijk daarna dan ook naar de prijzen en verzendkosten hier in de shop van Physical Graffiti Oké, gedaan? Mooi dan begrijp je nu waarom wij veel tweedehands platen verkopen.

Discogs

Winkelwagen
Scroll to Top