Vintage Video Veiling

Op zoek naar Vintage Video? Kom kijken bij de Vintage Video Veiling bij Physical Graffiti. Wij hebben nu en ook regelmatig open Reel videorecorders, Umatic, VHS, VHSc, Umatic video en 8 mm én 16 mm projectors in de verkoop of in de veiling. Kom je meebieden? Of heb jij ook Vintage Video zoals 8 mm film of 16mm films en apparatuur die je hier wilt verkopen of laten veilen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Het bedrag wat je biedt is de prijs!

Je kunt hier zonder bijkomende kosten op vintage video bieden. Want wat je biedt is het bedrag excl. eventuele verzendkosten.

Eiki en Bauer 8 en 16 mm projectoren

Meer weten over Vintage Video?

Nu in de Vintage Video Veiling

Zo’n Sony hebben wij nu ook in de Veiling

Ben je ook geïnteresseerd in Vintage Audio?

Deel, like en volg ons:
Scroll naar top