Gereviseerde Rock-Ola 1428 en Wurlitzer 1100 Jukebox Veiling

Het liefste zou ondergetekende ze thuis neerzetten maar in het kader van “Je kunt niet zelf alles houden” komen ze nu in de veiling. Wij gaan vanaf de aankomende week 2 schitterende Vintage Jukeboxen veilen bij onze Physical Graffiti Vintage Audio & Jukebox Veiling. Het zijn beide machines van bouwjaar 1948 in een prachtige staat én met draaiende verlichting!

Een Rock-Ola 1428 Magic Glo met prachtige Art Deco details en een Wurlitzer 1100 “The Bomber”

Designer Paul Fuller van Wurlitzer liet zich voor het ontwerp van model 1100 inspireren door een schutterskoepel voorin een bommenwerper. Het was immers net 3 jaar na de tweede wereldoorlog. De Wurlitzer heeft 24 selecties, de Rock-Ola 1428 20 reflecties en zijn geschikt voor 78 toeren platen. Ze kunnen wel op 45 toeren draaien maar dat moet je ze ombouwen. En dat doe je natuurlijk niet want dit zijn veertiger jaren jukeboxen, toen was er immers nog geen rock and Roll. Zo oud dus! Er zitten ook geen TL buizen in, die bestonden toen ook nog niet. Deze prachtige machines zijn over 7 jaar 80!, Ja 80 jaar oud! ECHTE VINTAGE COLLECTABLES!

En nog steeds in bijna nieuwstaat, hoe cool is dat!

Iedereen kan meebieden! Schrijf je in en biedt mee. Je kunt bij Physical Graffiti regelmatig Jukeboxen vinden van alle grote merken zoals Amerikaanse machines in de Veiling van Ami, Mills, Rock-Ola, Seeburg en Wurlitzer.

De Veiling zonder extra bijkomende kosten

Wat je biedt is de prijs! Hier komen verder géén extra kosten bij behalve de eventuele transportkosten. Vrij van BTW, deze vintage producten vallen onder de margeregeling.

Andere populaire jukebox modellen

26-5-2022 Dauwpop Hellendoorn 2 dagen Festival  

NIEUWE NAMEN!Onder het mom van er kan nog meer bij voegen we vandaag nog een handvol namen toe aan de al propvolle festival line-up van 26 & 27 mei! Naast Editors, De Staat, Balthazar en Kensingto…

3 April Beatles Meeting Leiden

Physical Graffiti is erbij met orginele boeken en memorabilia Wij zijn met onze stand aanwezig bij de Beatles meeting op 3 April 2022. Physical Graffiti heeft vele orginele en bijzondere Beatles Memor…

Winkelwagen
Scroll to Top