2 Oktober Recordplanet’s Record & CD Fair in Rotterdam Ahoy

Wij zijn erbij in Ahoy Rotterdam op 2 Oktober. De openingstijden zijn van 9:00 tot 17:00 uur. Oktober 2019 keerde Recordplanet’s Record & CD Fair na 12 jaar terug in Ahoy met een drukke editie. Deze beurs was zo succesvol dat veel DJ’s, collectioneurs, platenwinkels en muziekfans riepen om een nieuwe datum. De bedoeling was 14 maart 2020 en 3 oktober 2020, maar de Covid-19 lockdown zorgde er voor dat we de events last-minute moesten verplaatsen.

Record aantal deelnemers: De beurs in Rotterdam Ahoy biedt de grootste keus dankzij een record aantal deelnemers uit geheel Europa. Zij brengen alle stijlen muziek naar Ahoy. Denk hierbij aan nieuwe en oude releases, popmuziek, disco hits uit de jaren ’70, vroege househits uit de jaren ’80 en hiphop klassiekers uit de jaren ’90. Ook soul, jazz, dance, r&b en reggae zijn op cd en vinyl aanwezig.

Lees meer bij Recordplanet

Winkelwagen
Scroll to Top