Madrid en Valencia Platenbeursreis 25 okt- 5 Nov 2021

The Crew van Physical Graffiti is afgelopen maandag 25 oktober volgepakt met vinyl, CD’s & Merchandise vertrokken naar Spanje.

Ola Espana! Here we come! Physical Graffiti in Madrid en Valencia op de platenbeurs, recordfair. Het zijn 2 flinke platenbeurzen. Wij hebben dan ook flink top vinyl, CD’s en memorabilia extra ingekocht nog net vantevoren. Physical Graffiti staat al jaren op deze gezellige platenbeurzen. Gewoon op straat, gezelliger kan haast niet. We kunnen niet wachten tot we weer opgebouwd zijn en bekende klanten weer terugzien en nieuwe klanten kunnen verwelkomen. Altijd leuk! Tussen deze 2 beurzen door hebben ze nog mooi eventjes relaxtijd in Spanje.

Wij zijn 5 November ( wat klinkt dat winters) weer terug.

Voorlopig is het in Barcelona gewoon nog lekker 20 graden! Later meer over deze beurzen, we plaatsen er later ook info en foto’s bij. Vandaag 28 oktober eerst maar eens opbouwen. Later!

Later meer info’s en foto’s van Barcelona en Sevilla