LP : Van Morrison : The Soulcatcher

LP : Van Morrison : The Soulcatcher


Deze oranje gekleurde lp is geperst op 180 grams vinyl

V180 , Geproduceerd in de Eu 2018

Conditie : Gesealed

Tracklist :

A1 Brown Eyed Girl
A2 He Ain’t Give You None
A3 The Back Room
A4 Spanish Rose
A5 Ro Ro Rosey
A6 Goodbye Baby (Baby Goodbye)
B1 Send Your Mind
B2 Joe Harper Saturday Morning
B3 Chick-A-Boom
B4 Midnight Special
B5 T.B. Sheets
B6 The Smile You Smile
Gewicht 0,360 kg
Afmetingen 33 × 33 × 3 cm
Scroll to Top